Concerte rock in 2015

Concert Best Bon Jovi Live Tribute cu „New Jersey” .

„New Jersey” este cea mai cunoscuta trupa tribut Bon Jovi, si va sustine un concert in Romania la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 15 ianuarie 2015, la ora 21:30. In cadrul show-ului de 2 ore, fanii vor putea auzi cele mai cunoscute hituri ale trupei.

 

Concertul de lansare al albumului „Invingator” al trupei Coco.

In Hard Rock Cafe din Bucuresti va avea loc, vineri 16 ianuarie, de la ora 22:00, concertul trupei Coco, al carui membru fondator Adrian “Coco” Tinca, a facut parte timp de 10 ani din binecunoscuta trupa Compact. Evenimentul este un concert de lansare al noului album al trupei, „Invingator” si va avea in deschidere pe Adrian Sarmasan.

 

Necro in Club Fabrica.

Trupa Necro revine in Romania, si va sustine la Bucuresti un concert in Club Fabrica pe 6 februarie 2015, la ora 20:00. Concertul face parte din turneul european al trupei, „The terminator Tour – I’m Back”. Trupa este cunoscuta atat pentrul stilul sau socant pe scena rap, dar si pentru colaborari cu alte trupe ca Nuclear Assault, Anthrax, Testament sau Obituary.

 

Concert The Band.

Sambata, 17 ianuarie, va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti, concertul trupei The Band, si va cuprinde un repertoriu de cover-uri special alese pentru public.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.