Consolele de jocuri video, senzatii tari si distractie virtuala

Consolele de jocuri video va atrag, sunteti un impatimit al aventurii virtuale ? Din ce in ce mai compacte, reactive si ergonomice, ultimele tipuri de console rivalizeaza din punctul de vedere al inovatiei tehnologice. Scurta comparatie ale celor mai performante console de pe piata: Playstation 2 (PS2), Playstation 3, X-Box, X-Box 360, Game Cube, Consolele portabile, Playstation Portabila, N-Gage…

Consolele de camera

Playstation 2 (PS2): Compacta, poseda o gama larga de jocuri video (mai mult de 200) si poate citi Cd-uri si DVD-uri. Maneta Dualshock 2, dotata cu comenzi analogice si digitale, va garanteaza senzatii tari, iar adaptatorul Network (vandut separat) va permite sa va jucati in retea, sa discutati si sa cooperati cu alti utilizatori.
Playstation 3

Retro-compatibila cu jocurile PS2, Playstation 3 este mai puternica. Datorita integrarii functiei WiFi, manetele dumneavoastra vor fi fara fir, iar CD writer-ul va accepta CD-uri si DVD-uri deja scrise.
X-Box

Este cea mai greu de manevrat dar si cea mai puternica consola datorita calitatii cardului de memorie. Avand conexiune Ethernet, sunteti liberi sa va masurati cu adversarii in retea. Odata partida terminata, puteti profita de sunetul Dolby Suround si de DVD writer-ul pentru a va uita la filme de o calitate si un sunet inegalabile.
X-Box 360

Este de 5 ori mai puternica decat X-Box si detine, pe langa WiFi, functii multimedia care va permit sa transferati poze sau muzica de pe MP3 Player.
Game Cube

Albastra, neagra sau argintie, consola se distinge inainte de toate prin designul in forma de cub si prin pretul de trei ori mai mic decat al altor console. Avand manete ergonomice, va garanteaza un confort maxim in timpul jocului. In general, fata de alte console, consolele Game Cube sunt ideale pentru jucatorii incepatori.
Consolele portabile

Game Boy DS: revolutionara, aceasta mica consola gri metalizat valoreaza cat o consola mare. Compatibila Wifi, dotata cu boxe stereo, Game Boy DS se afla la un inalt nivel tehnologic si instaureaza un nou mod de a juca, prin comanda tactila (cu ajutorul unui stilet care atinge ecranul). Functia ”Clavardage” va permite de asemenea sa trimiteti mesaje prietenilor cu texte si imagini personalizate.
Playstation Portabila

Aflata pe piata inca din 2005, veti gasi aceasta consola sub forma de value pack, adica cu toate accesoriile pentru o functionare optima: card de memorie de 32 mega, o baterie, telecomanda, husa. Pe langa faptul ca veti juca jocuri video, veti putea si sa vizionati un film in format UMD, sa ascultati muzica in format mp3 si sa vedeti poze pe un card de memorie Memory Duo Stick Pro.
N-Gage

La inceput telefon mobil, N-Gage se poate utiliza ca si consola de jocuri (in jur de 30 de jocuri), MP3 player, radio sau GPS. Desi este usor de manevrat, totusi calitatea imaginii este inferioara celei ale unei console de jocuri veritabile.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.