(P) Proiecte pentru case moderne cu acoperisuri futuriste

Fiecare stil arhitectural pentru locuinte rezidentiale are farmecul sau. Cu toate acestea, desi o casa traditionala, cu acoperis clasic, poate arata cochet, ea nu s-ar incadra intr-un peisaj populat cu constructii noi, facand un contrast discrepant cu amenajarile contemporane.

mansardaw

Acum, tot mai multe persoane se orienteaza inspre proiecte de case de inspiratie modernista, care avantajeaza o estetica deosebita si o functionalitate ridicata. Contrar ideii preconcepute ca un acoperis plat este complet drept, va informam ca orice constructie trebuie sa dispuna de un mic unghi de inclinare, greu de sesizat la o privire in ansamblu, pentru a preveni scurgerea apei si a zapezii.

Putem afirma ca temele abordate se bucura de o bogata varietate, unde o nota originala de avangardism nu face exceptie. Indrazneala pare sa caracterizeze numerosi viitori proprietari care mizeaza pe un stil clasic, adaugand accente noi. Un exemplu il gasim sub forma de case care au acoperis inclinat, fabricat din tigle metalice, dar a caror forma se distinge prin dinamism.

Alte proiecte de actualitate vizeaza construirea unor case ieftine, de tip rustic, din lemn, ideale pentru petrecerea vacantelor.

Exista si idei de proiecte puternic influentate de stiluri intalnite in alte tari, atentia fiind indreptata mai ales asupra constructiilor mediteraneene, aceste proiecte favorizand locatiile situate in apropierea marii.

Indiferent pentru care stil arhitectural optati, exista o constanta, un numitor comun prezent la orice proiect pentru o casa contemporana! Si acesta face referire la geamuri termopane pentru mansarda.

Noi va oferim ferestre de mansarda cu design RoofLite, care au beneficiul ca permit o trecere mai mare a luminii naturale in interior, “scaldand” practic incaperea respectiva in lumina.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.