(P) Sisteme de climatizare super eficiente pentru birouri

aparateVara, temperaturile urca in mod ingrijorator, putand afecta sanatatea. Pe langa dorinta de a castiga un plus de confort in diverse spatii interioare, interesul pentru sanatatea persoanelor care lucreaza in birourile aflate la etajele superioare ale unor cladiri, angajatilor din bucatariile restaurantelor sau pur si simplu, pentru sanatatea individuala si a celor apropiati, face ca tot mai multe cereri de sisteme de aer conditionat sa fie semnalate. De aici, si problema legata de calitatea produselor oferite de diversi comercianti. Fiindca multe persoanele cauta aparate de climatizare ieftine, pe piata a fost posibila si patrunderea unor firme care vor sa profite de naivitatea si lipsa de informare a potentialilor clienti. Din fericire, noi nu suntem o astfel de companie, calitatea si eficienta produselor noastre fiind o prioritate.

Aparatele standard de aer conditionat au capacitati cuprinse intre 5 500 și 14 000 BTU (1 BTU= cantitatea de energie necesara pentru marirea/micsorarea temperaturii unei livre de apa ce cantareste in jur de 0, 45 kg, cu 1 grad Fahrenheit, repsectiv 0, 55 grade Celsius).

Recomandari utile:

  • Nu montati un aparat de aer condiționat de putere mare, adica care beneficiaza de peste 18 000 BTU, in incaperi cu o inaltime sub 3 metri. In cazul in care suprafata este mai mare, puteti alege sa amplasati chiar doua aparate ce au o putere mai mica.
  • De asemenea, nu instalati un aparat de aer conditionat cu putere mare pe un hol, in intentia de a raci doua incaperi. Ce se intampla? Holul se va raci in timp foarte scurt, la temperatura aleasa de dumneavoastra, iar dupa oprire, aerul rece nu va ajunge si in interiorul camerelor din locuinta. Pe langa aceasta, traseul frigorific va avea o lungime mai mare, determinand nu doar costuri inutile la energia electrica, ci afectand si aspectul estetic al spatiului pe care doriti sa il climatizati.
  • Daca detineti spatii largi, de exemplu un etaj intreg de birouri, trebuie sa va ganditi la cea mai buna solutie de climatizare, pe termen lung, pentru a proteja sanatatea angajatilor care lucreaza in spatiul respectiv, dar si in vederea crearii unui ambient placut, mai confortabil. O alternativa ingenioasa o constituie aparatele de aer conditionat speciale, precum casetele de tavan de la Hokkaido, avand o capacitate de 24 000 sau 48 000 BTU. Avantajul suprem al acestora consta in faptul ca pot fi instalate cu usurinta in tavan, permitandu-va sa economisiti spatiu. In plus, design-ul lor deosebit de modern permite inglobarea in orice incapere, fara a stirbi din estetica locatiei. Totodata, aceste aparate sunt mai usor de curatat, au functii de dezumificare a aerului si inlatura cu succes bacteriile, alergenii si alte substante daunatoare, garantand un aer curat, lipsit de impuritati. Pentru servicii utile de montaj aer conditionat, expertii nostri din departamentul aferent, va stau oricand la dispozitie.
  • Cladirile de birouri pot fi racite in mod eficient si cu ajutorul unor aparate de aer conditionat duct ieftine de la Fujitsu. Cum va ajuta aceste sisteme pentru a economisi energia electrica? Daca v-ati pus aceasta intrebare, raspunsul este unul foarte simplu: prin cuplarea mai multor unitati interioare la o singura unitate exterioara, veti diminua vizibil costurile energiei, iar atmosfera din birou va fi una relaxanta, cu un aer curat si racit la o temperatura ideala, pe timp de vara.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.