Avantajele folosirii unei biciclete pliabile

Bicicletele pliabile reprezinta o solutie confortabila in alegerea unui mijloc de transport pe doua roti, si sunt apreciate pentru versatilitate si confort. Aceste calitati sunt sustinute de introducerea constanta, pe piata, a unor modele noi si a unor tehnologii inovatoare. Bicicletele pliabile sunt eficiente, economice, ecologice si din ce in ce mai la moda, principala diferenta fata de o bicicleta obisnuita fiind capacitatea de a oferi un mod compact de depozitare.

Avantajele folosirii unei biciclete pliabile

  • Dimensiunea compacta. Bicicletele pliabile necesita doar 35-70 % din spatiul de depozitare al bicicletelor obisnuite. Acest lucru face ca depozitarea acestora acasa sau la birou sa fie mai usoara. Pastrarea unei biciclete intr-un spatiu interior este de obicei cel mai sigur mod de protectie impotriva agentilor naturali, care pot deteriora calitatea materialului. O bicicleta compacta este, de asemeni, mai usor de luat in excursii, fie in portbagajul unei masini, pe tren sau in autocar. Sistemul de pliere poate fi util si pentru cei ce prefera sa mearga la servici pe bicicleta si sa se intoarca cu alt mijloc de transport.
  • Bicicletele pliabile sunt concepute pentru o utilizare frecventa. Biciclete pliabile sunt de obicei proiectate pentru a fi folosite constant, in activitatile zilnice, si sunt construite din materiale durabile. De asemeni, multe modele de biciclete pliabile au doar trei viteze, ceea ce este mai mult decat suficient pentru folosirea acestora in mediul urban. Pedalele sunt si ele gandite pentru a oferi confort pasagerului, avand un design simplu si fara restrictii.
  • Bicicletele pliabile se gasesc in toate formele si dimensiunile. Biciclete pliabile se gasesc, pe piata, intr-o varietate din ce in ce mai larga de forme, dimensiuni, capacitati si moduri de pliere. Astfel, acest tip de bicicleta este ideal pentru navetistii urbani, care au nevoie sa ajunga dintr-un loc in altul, si sa poata folosi orice spatiu ca loc de parcare, sau in acest caz de „depozitare”. Bicicleta pliabila poate fi oricand stransa intr-un pachet compact, mic si elegant.
  • Bicicleta pliabila te poate ajuta sa economisesti bani. Datorita versatilitatii, folosirea unei biciclete pliabile poate reduce semnificativ costurile zilnice de transport, fie ca este vorba de costurile benzinei, taxe de parcare, biletul de transport in comun sau pretul unui taxi.

Bicicletele pliabile de la Dahon

La competitiile internationale de design, modelele de biciclete pliabile Dahon au castigat premiu dupa premiu. Tehnologia din spatele cadrelor pliabile, a configurarii rotilor, a mecanismelor de rabatare si a materialelor folosite de bicicletele Dahon, a devenit baza pentru principul de functionare a 98% din modelele de biciclete pliabile de pe piata actuala. Iata si cateva exemple de modele de biciclete pliabile Dahon:

  • Bicicleta Plianta Dahon Vitesse D7. Combinarea unui cadru robust cu cele mai noi tehnologii patentate Dahon, acest model a fost declarat castigator al unui test comparativ cu modele similare Brompton, Birdy si Giant.

  • Bicicleta Plianta Dahon Roo D7. O bicicleta cu performante sportive si cu un pret accesibil.
    Exact ceea ce multa lume asteapta de la o bicicleta plianta. Liniile arcuite ale cadrului fac din Roo D7 o bicicleta foarte iubita dereprezentantele sexului frumos.

  • Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8. Model sportiv, super-comod, cu suspensie fata pe paralelogram deformabil articulat (made by German A) si spate pe cilindru pneumatic Suntour cu reglare. Garantat confort maxim atât in oras cât si pe drumuri accidentate. Extrem de robusta, usoara si performanta, este un fel de Land Rover al bicicletelor pliante.

  • Bicicleta pliabila Dahon Espresso

Achizitioneaza o bicicleta pliabila pentru un pedalat urban confortabil si usor de transportat, si vino sa testezi bicicleta pliabila preferata in cele 2 showroom-uri BikeXCS din Bucuresti (pe Str. Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128) sau comanda online o bicicleta plianta si o primesti prin curier rapid oriunde in tara, fara sa platesti taxe de transport.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.