(P) Masina de fum greu – ce este, la ce se foloseste si de unde poti inchiria

Aparatul de fum greu este folosit la diverse evenimente, la nunti, botezuri sau zile de nastere, la concerte sau spectacole de teatru, in cinematografie, la petrecerile de Halloween sau la petrecerile din cluburi. Efectele pe care le poate crea un aparat de fum greu pot varia de la norisori sau firicele delicate, pana la fumul dens care pluteste pe podea si confera atmosferei un efect dramatic.

Masina de fum greu – aparatul prin care obtii fumul greu

Fumul greu este un rezultat fizic ca urmare a folosirii ghetii carbonice si a masinii de fum greu. Fumul greu are o densitate mult mai mare decat oxigenul din camera, fapt care duce la crearea unei paturi de fum.

Fumul greu rezultat in urma folosirii ghetii carbonice are proprietatatea de a pluti la suprafata podelei intr-un strat de o grosime medie de 30 – 35 de centimetri, inconjurand elementele cu care ingra in contact, fie ca este vorba despre piese de mobilier sau trepte si scene.

Principiile de functionare a masinii de fum greu sunt destul de complicate, insa, pana la urma, ceea ce conteaza este rezultatul vizibil.

Carbonica.rofum greu 3 gheata carbonica 2 carbonica.ro gheata carbonica 4 carbonica.ro

Cat dureaza efectul ?

La utilizarea unei cutii de 18 kg de gheata carbonica, efectul poate dura aproximativ 15 minute.

Cele 15 minute de fum greu sunt mai mult decât suficiente pentru dansul mirilor de exemplu sau pentru sosirea tortului.

Pentru a prelungi sau repeta efectul trebuie sa mariti cantitatea de gheata carbonica folosita.

Unde poti folosi aparatului de fum greu?

Aparatul de fum greu poate fi folosit in interior, atat in spatiile mari, in cluburi si restaurante, sali de spectacole, concerte, pentru evenimente ample, dar si in spatii mai restranse pentru petreceri alaturi de prieteni si familie, in acest caz fiind necesare unele masuri de siguranta.

Caracteristicile fumului obtinut

Caracteristicile fumului obtinut sunt influentate de temperatura apei. O temperatura mai ridicata favorizeaza vaporizarea mai rapida a dioxidului de carbon, obtinandu-se astfel o cantitate mai mare de fum, dar si un consum mai rapid al cuburilor de gheata carbonica.

De asemenea, densitatea fumului este strans legata si de cantitatea de gheata carbonica folosita.

Masuri de siguranta

Este de retinut faptul ca folosirea ghetii carbonice creste nivelul de dioxid de carbon din aerul incaperii in care este utilizata. Acest lucru poate fi daunator daca spatiul este prea mic sau cantitatea de fum prea mare.

Chiar daca multi producatori au venit cu idei prin care sa simuleze efectul de fum produs de gheata carbonica, nici una din aceste alternative nu au reusit sa ofere o competitie serioasa originalului.

De unde poti inchiria o masina de fum greu?

Daca esti interesat de inchirierea unui aparat de fum greu pentru a oferi o atmosfera speciala invitatilor tai, apeleaza la o echipa de profesionisti, accesand www.carbonica.ro.

Pentru a organiza o petrecere de vis – aveti nevoie de fum greu. Carbonica.ro va ofera posibilitatea sa inchiriati o astfel de masina pentru fum greu:

Fara operator – 150 lei/eveniment

Cu operator – 300 lei/eveniment

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.