Concurs Scoala de soferi Dicu. Urmeaza scoala de soferi la cat. B cu 50% reducere !

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti te invita sa participi la un concurs pe Facebook pentru a castiga 50% reducere la cursurile pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B. Obtine permisul de conducere la categoria B platind doar 375 RON, in loc de 750 RON !

Urmeaza scoala de soferi la cat. B cu 50% reducere !

Tot ce trebuie sa faci este sa dai Like paginii de Facebook, daca nu ai dat deja, si sa postezi pe pagina 3 avantaje ale scolii de soferi Dicu, pe care le gasesti enumerate si pe site.

Durata desfasurarii concursului : 8 – 29 ianuarie 2015. Anuntarea castigatorului : 30 ianuarie 2015.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin random.org. Acesta va beneficia de reducerea de 50% din taxa de scolarizare daca se inscrie pana pe 28 februarie 2014 la cursurile scolii de soferi.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

E simplu! Te afli doar la cateva clickuri distanta de a obtine o reducere de 50% la cursurile noastre la cat. B! Participa chiar acum la concurs!

Detalii cursuri scoala de soferi categoria B

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani,  in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica.

Pentru orele de instructaj in vederea obtinerii permisului cat. B, “Scoala de Soferi Dicu”, dispune de autoturisme noi Dacia Logan (1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.5 dCI) (ABS , Servo-directie , aer conditionat).

“Scoala de Soferi Dicu” dispune, de asemenea, de o Sala Curs Legislatie echipata modern.

Despre scoala de soferi Dicu

Scoala de soferi Dicu are sediul in Bucuresti, sector 6, cartierul Militari.

Adresa completa: Str. Moinesti Nr. 73, vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47), sector 6, Bucuresti.

Scoala de soferi Dicu a fost infiintata acum 8 ani de catre un instructor auto din “garda veche”, cu zeci de ani de experienta in arta condusului. Sute de cursanti si-au obtinut permisul de conducere la categoriile B, C, sau C+E, datorita scolii noastre de soferi.

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti te asteapta cu autoturisme noi, sala de legislatie moderna si instructori profesionisti.

Mai multe detalii pe site-ul nostru: http://www.scoala-auto-dicu.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.