Unde gasesti piatra naturala, granit, marmura in Bacau?

Construiesti o casa, un hotel, un restaurant sau un sediu comercial in Bacau? Vrei sa schimbi designul interior al apartamentului tau? Cu siguranta vei avea nevoie de materiale precum: piatra naturala, granit, marmura, travertin sau ardezie.

Daca locuiesti in judetul Bacau si ai nevoie de piatra naturala decorativa, granit sau marmura pentru proiectele tale, viziteaza depozitul VINCA din comuna Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248, jud. Bacau (iesirea din Bacau spre Adjud, intre Black Sea si Dedeman Camioane).

Folosita in stare bruta sau prelucrata, piatra naturala este detaliul care face diferenta dintre un spatiu obisnuit, monoton, si unul plin de distinctie si originalitate. Piatra naturala poate fi folosita pentru: constructii garduri, ziduri, placare pereti exteriori, placare pardoseli exterioare si interioare (bucatarie, baie), terase, constructie alei, borduri. Piatra naturala poate fi combinata cu alte materiale, cum ar fi lemnul, sticla sau metalul, in functie de preferinte si de stilul pe care doresti sa il imprimi spatiului.

Granitul are multiple utilizari: blaturi pentru bucatarie si baie, trepte interioare si exterioare, placare pardoseli interioare si exterioare. Se gaseste intr-o gama diversa de culori (negru, rosu, verde, crem, bej) si modele (granulatii, irizatii, striatii). Granitul este al doilea material dupa diamant ca duritate, rezista la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide.

Marmura este o piatra care ofera prestanta si eleganta oricarei incaperi. Este recomandata pentru pardoseli, blaturi in baie si bucatarie, trepte interioare si exterioare. Marmura confera incaperii o luminozitate superioara, datorita prezentei in componenta sa a calcarului.

depozite vinca neamt si bacau

VINCA – Nr. 1 in Bacau pentru marmura, travertin si piatra naturala!

Cu peste 25 de ani de experienta, Vinca este unul din principalii importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Romania.

Printre lucrarile care ii recomanda: reamenajarea spatiilor publice Bacau, placare anexa Hotel Caro Bacau, placarea exterioara Casa de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei.

Prin intermediul magazinului online http://www.vinca.ro, piatra naturala, pietrisul decorativ, placile si grafurile din marmura, granit, travertin sau ardezie ajung in toata tara. In magazinul online veti gasi descrieri detaliate ale produselor si sfaturi utile privind alegerea si montajul materialelor.

Viziteaza depozitul VINCA din Bacau, comuna Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.