(P) Unde gasesti piatra naturala, granit, marmura, travertin in Neamt?

Construiesti sau re-amenajezi o casa, un hotel, o pensiune, un restaurant sau un sediu comercial in Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Bicaz, Roznov? Vrei sa schimbi designul interior al apartamentului tau? Cu siguranta vei avea nevoie de materiale precum: piatra naturala, granit, marmura, travertin sau ardezie.

Daca locuiesti in judetul Neamt si ai nevoie de piatra naturala, granit, travertin sau marmura pentru proiectele tale, viziteaza depozitul VINCA din Roznov, de pe str. Paltinului, nr. 883, jud. Neamt (drumul spre Girov).

Piatra naturala, granitul, travertinul sau marmura sunt potrivite atat pentru amenajari exterioare (fatade, terase, gradini, scari), cat si pentru amenajari interioare (baie, bucatarie, living). Fiind materiale rezistente si versatile, le poti utiliza in variate situatii: placari ziduri, placari pereti exteriori sau interiori, pardoseli, trepte interioare si exterioare.

Piatra naturala, granitul, travertinul sau marmura pot fi combinate cu alte materiale, precum lemnul, sticla sau fierul forjat, in functie de preferinte si de stilul pe care doresti sa il creezi (modern, rustic, retro).

depozit-neamt-vinca

VINCA – Nr. 1 in jud. Neamt pentru piatra naturala, marmura, travertin si granit!

Cu peste 25 de ani de experienta, Vinca este unul din principalii importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Romania si nr. 1 in jud. Neamt.

Printre lucrarile care ii recomanda: placarea exterioara Casa de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placare 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice Bacau, placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placare anexa Hotel Caro Bacau, amenajari interioare si exterioare reprezentanta Auto Moldova Piatra Neamt, placari cu granit Restaurant Noir, Piatra Neamt.

Prin intermediul magazinului online, http://www.vinca.ro, piatra naturala, pietrisul decorativ, placile, blaturile si grafurile din marmura, granit, travertin sau ardezie ajung in toata tara. In magazinul online veti gasi descrieri detaliate ale produselor si sfaturi utile privind alegerea si montajul materialelor.

Viziteaza Depozit VINCA Roznov, Neamt, str. Paltinului, nr.883!  

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.