(P) Gambino’s Pizza? O Pizza, vă rog!

Pizza Country Side

În serile astea mohorâte de toamnă, când plouă mocnit de dimineață până seara, n-ai chef de  nimic. N-ai chef de citit. N-ai chef să te uiți la televizor. N-ai chef să ieși. N-ai chef să vorbești cu nimeni. În niciun caz, n-ai chef să gătești.

Deschizi geamul să iei aer și deodată te lovește o amintire din copilărie. Mirosul ăsta de frunze stătute în apă îți amintește de zilele petrecute la țară. Când afară era frig și gri și ploua cu găleata ore  în șir, iar tu stăteai tolănită lângă sobă. Tu și pisica. Așteptând ca bunica să termine de făcut turtele de pâine pe plită. 

Deodată, te apucă o poftă nebună de pâine pe plită. Pui mâna pe telefon și formezi 0731 70 70 70.

Pizza Quattro Formaggi

Preîncalzește cuptorul. Pune blatul într-o tavă care nu lipește. Adaugă sosul de pizza, apoi cubulețele de mozzarella și brie, rade puțin parmezan deasupra, și, la final, împrăștie puțină gorgonzola.   

 Trimite-ți soțul la magazinul din colț să cumpere busuioc, căci nu mai ai. 

 Sun-o pe Ana să te asiguri că vine direct acasă de la școală. Nu răspunde? Probabil încă este la ore. Lasă-i un mesaj vocal. Va reveni ea. 

 Pune-ți un pahar de vin alb sec cu două cuburi de gheață și relaxează-te. Nu-ți face griji, în cazul în care Anei nu-i place Pizza Quattro Formaggi, o trimiți la Gambino’s Pizza, sector 3, peste drum de școală, să își aleagă ea ce-i place.

Pizza Paesana

 „Pizza nu îngrașă! De altfel, nimic nu îngrașă, dacă mănânci în cantități rezonabile. Dacă ai obiceiul de a mânca în fiecare seară câte o pizza întreagă, atunci da, vei ajunge obez. În schimb, un om sănătos, care nu duce o viață sedentară și are o alimentație echilibrată, poate mânca fără probleme câte o pizza ocazional. Sunt multe mituri legate de alimentație. De exemplu, mulți spun că este greșit să asociezi pâine cu carne, căci îngrașă, însă nu există nicio dovadă științifică.”

– Ai auzit, dragă, ce zice nutriționistul la televizor? Cică pizza nu îngrașă! Este un mit! Luăm o pizza de la Gambino’s și o facem jumi-juma?  

Pizza Quattro Stagioni

Uitase complet că în seara asta o să vină Ciprian, Cristi și Alina să se uite împreună la meci. De la muncă până acasă făcea 20 de minute cu metroul și apoi în jur de 10 minute pe jos. Asta înseamnă că îi rămânea aproape o oră la dispoziție până să ajungă musafirii. În timpul ăsta trebuia să își facă și el un duș, să facă puțină curățenie prin casă și să cumpere ceva de mâncare și de băut! 

  • „Imposibil să fac toate astea într-o oră! Ah, știu ce fac! Sun la Gambino’s Pizza de îndată ce ies de la  metrou și comand o Pizza Quattro Stagioni de 45 cm și două salate. Parcă livrau și vin, dacă îmi amintesc bine…Oare ce ar merge mai bine, un vin roze sau unul alb? ….Mai iau un bax de bere de la buticul de la parter și am rezolvat! Noroc că s-a inventat livrarea de mâncare la domiciliu!”, își spuse.
  • „Alo, Gambino’s Pizza? Livrați și în sectorul 2?”

Si daca locuiesti in sectorul 4 din Bucuresti, comanda 3 pizza la domiciliu si primesti una GRATUIT!

JAR – Just A Restaurant – Livrare GRATUITA Pizza in Sector 4 si Popesti-Leordeni.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.