(P) Margelele, cele mai potrivite piese pentru confectionarea bijuteriilor handmade

Intrate acum cativa ani pe un trend ascendent, bijuteriile handmade sunt in mare voga in momentul de fata, acest lucru datorandu-se avantajelor pe care le ofera purtarea acestui tip de bijuterii. Dintre toate avantajele oferite, cele mai importante sunt urmatoarele:

1. Versatilitatea este probabil cel mai important motiv pentru care bijuteriile handmade sunt apreciate in aceiasi masura de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbti. In cazul in care nu stiai, acest tip de bijuterii este purtat nu doar de catre femei ci si de catre barbati.
2. Posibilitatea de a transmite diferite mesaje mult mai usor este un alt motiv pentru care bijuteriile handmade sunt in mare voga in momentul de fata.
3. Originalitatea este un concept din ce in ce mai greu de atins in societatea in care traim insa nu este imposibil de realizat. Bijuteriile handmade sunt cel mai bun exemplu in acest sens, acesta fiind un alt motiv pentru care sunt atat de apreciate desi nu sunt confectionate din materiale pretioase.
4. Varietatea de modele este un alt motiv pentru care bijuteriile handmade sunt la mare cautare in momentul de fata.
Daca tot am prezentat motivele pentru care bijuteriile handmade sunt in mare trend, iata care sunt cele mai populare bijuterii handmade ce se afla in topul preferintelor reprezentantelor sexului frumos sau a barbatilor.
– Bratara handmade este probabil ce-a mai populara bijuterie handmade, aceasta fiind purtata in aceiasi masura atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Confectionata din margele din pietre semipretioase ori din lemn sau metal, bratara handmade este foarte utilizata.
– Cerceii sunt un alt tip de bijuterie handmade in mare voga in acest moment in special printre reprezentantele sexului frumos.
– Colierele handmade sunt de asemenea in mare voga in aceasta vara deoarece avantajele oferite de catre purtarea unei biuterii handmade se potrivesc foarte bine cu vara.
In concluzie, pentru a arata bine din punct de vedere estetic nu este obligatoriu sa utilizezi foarte multe bijuterii si mai ales ca acestea sa fie scumpe. Poti arata fenomenal si purtand bijuterii handmade, atat timp cat stii cum sa le porti si ce sa porti.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.