(P) Extensii MicroRing vs Extensii NanoRing

micro ringsVrei sa afli care sunt diferentele intre Extensiile MicroRing si cele NanoRing? Raspundem in cele ce urmeaza la cele mai frecvente intrebari legate de cele doua tipuri de extensii.

  • Cum se monteaza?

Extensiile MicroRing se fixeaza la rece, pe suvitele de par cu ajutorul unui inelus care se strange apoi cu un cleste, asigurandu-se o fixare rezistenta.  Tot cu ajutorul clestelui se dau jos si se reataseaza aproape de radacina.

Extensiile NanoRing se aplica in mod similar, cu ajutorul ineluselor, la aprox. 1 cm de radacina parului.

  • Cat dureaza montarea?

Aplicarea extensiilor MicroRing si NanoRing este un proces migalos, montajul lor durand cateva ore, astfel ca iti recomandam sa apelezi la un salon specializat in montarea extensiilor.

  • Cat timp rezista?

Extensiile MicroRing si NanoRing se pot purta aproximativ 2 luni, in functie de cat de repede iti creste parul. Se pot refolosi de 4-6 ori; trebuie doar sa achizitionezi noi ineluse pentru prindere.

  • Pentru ce tip de par sunt recomandate?

Daca ai parul fin, nu iti recomandam extensiile cu MicroRing deoarece oricat de bine ar fi montate este probabil sa alunece.

Inelul Nano-Ring este cu 90% mai mic decat inelul MicroRing, ceea ce le face foarte discrete si sigure, inclusiv pentru parul fin si subtire. Totusi, daca ai parul foarte fin, subtire, rar, consulta un hairstilist specializat in montarea extensiilor, pentru a lua decizia corecta.

  • Cat costa?

Extensiile MicroRing din par natural remy costa 165 ron, iar Extensiile NanoRing din par natural remy costa 165 ron, in magazinul online si fizic BELHER.

  • Unde imi pot monta extensii de par NanoRing si MicroRing?

Iti recomandam salonul specializat in extensii de par, BELHER Studio, din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2.  

Iata cateva fotografii „inainte si dupa” realizate in Salonul BELHER:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.