(P) Gandeste-te din timp unde depozitezi anvelopele de vara!

O data cu instalarea temperaturilor sub 7 grade, este absolut necesar sa inlocuiti setul de anvelope vara cu unul de iarna, conform OG 5/2011. Ordonanta de guvern  a stabilit ca toate vehiculele trebuie echipate cu “anvelope omologate conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992, privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora”, adica anvelope dedicate pentru sezon rece sau anvelope all season, continand marcajul M/S, M+S sau MS. Depozitarea cauciucurilor de vara poate fi o problema pentru soferii care nu dispun de un spatiu corespunzator.

Din fericire, Hilserv ofera o solutie avantajoasa conducatorilor auto care nu au un garaj propriu sau un sptiu adecvat pentru mentinerea pneurilor in bune conditii. Serviciile noastre de depozitare anvelope presupun spatii bine ventilate, ferite de actiunea razelor solare, de capriciile vremii, interactiunea cu diversi compusi chimici nocive sau alti factori de pericol. Cauciucurile urmeaza sa fie curatate si etichetate in vederea depozitarii in conditii optime de siguranta, pana cand vor fi din nou instalate pe masinile clientilor.

Puteti apela cu incredere la servicii Hilserv de vanzare si depozitare anvelope iarna si vara.

Daca pneurile raman in aer liber si nu sunt folosite vreme indelungata, suprafata benzii de rulare devine uscata si pot aparea chiar unele crapaturi, asa-numitele “crapaturi ozon”. Din acest motiv, este ideal ca acestea sa fie pastrate intr-un interior curat, cu aer racoros, lipsit de umezeala si ferit de surse si expunere directa la caldura.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.