(P) De ce sa inchiriezi o masina diesel

Nu este necesar sa fii un conducator auto experimentat ca sa iti dai seama ca pretul combustibilului, in speta benzina, inregistreaza cresteri progresive. Nici pretul motorinei nu este unul scazut, costurile per litru pentru fiecare dintre cele doua tipuri de carburant fiind apropiate. Automobilele se bazeaza pe doua sisteme de propulsie: motor cu aprindere prn scanteie sau diesel. Fiecare dintre aceste variante prezinta multiple beneficii, insa dumneavoastra stiti cel mai bine care se pliaza mai bine profilului individual in ceea ce priveste condusul.

In functie de necesitatile dumneavoastra, ar putea fi mai avantajos sa conduceti o masina cu motor diesel. De pilda, atunci cand va deplasati frecvent pe distante lungi, o motorizare de acest fel este mai rentabila, din punct de vedere financiar, si nu numai. Statisticile indica faptul ca un motor diesel poate consuma cu aproximativ 25 % mai putin combustibil. Astfel, o motorizare diesel avansata, ce echipeaza un autovehicul model break spatios sau un SUV de dimensiuni mai mari, va facilita un consum redus, alaturi de un nivel sporit de placere la condus.

Fiindca motoarele diesel au evoluat enorm in ultimii ani, temerile soferilor nu mai sunt indreptatite. Producatori mari, precum Honda, au sesizat cererea de masini economice, proiectand in consecinta masini de serie echipate cu motoare diesel.

Acestea pot rivaliza cu orice alte alternative, pentru ca: ofera o putere egala cu masinile pe benzina; ofera performante sporite; prezinta un cuplu mare la turatii mici, sunt mai economice la carburant si, nu in ultimul rand, asigura un grad redus al poluarii.

Daca nu stiati, motoarele diesel au fost in peisaj inca de la epoca de pionerat a industriei auto, insa nu s-au bucurat de apreciere pana spre anii ’90. In schimb, popularitatea lor a crescut intre 1970-1980, deoarece branduri renumite ca Mercedes si Fiat au intrevazut atuurile motoarelor pe motorina. Treptat, tot mai multi producatori au creat cate un model pentru gama diesel. Spre finele anilor ’80, pe piata au aparut si modele de autoturisme japoneze diesel, special concepute pentru europeni.
Daca sunteti interesat sa obtineti un raspuns prompt, rapid, la apasarea acceleratiei, puteti apela la serviciile noastre de inchirieri auto, ce includ si o paleta bogata de modele noi, in perfecta stare de functionare, de masini diesel de inchiriat, disponibile pentru contracte pe termen lung sau scurt, la cele mai bune preturi! In plus, pentru colaborarile de durata mai mare, plata garantiei va fi eliminata.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.