Magazinele de biciclete din Bucuresti Bike XCS

magazine fizice biciclete bucuresti bikexcs (9)

Magazinele de biciclete Bike XCS comercializeaza o gama variata de biciclete, accesorii si echipamente. Pe langa magazinul online www.bikexcs.ro, Bike XCS sta la dispozitia clientilor si prin magazinele sale fizice, de pe Str. Baba Novac 11a si Bd. Lacul Tei 126-128.

Ce poti cumpara din magazinele de biciclete din Bucuresti Bike XCS?

Poti achizitiona la preturi competitive cele mai noi si mai performante modele de biciclete de la producatori de talie mondiala, cum ar fi: Cannondale, Ghost, Cube, Focus sau Devron.

Comercializam biciclete pentru adulti (barbati si femei) si copii.

De asemenea, in magazinele de biciclete din Bucuresti Bike XCS vei gasi o gama completa de accesorii si echipamente necesare oricarui pasionat de biciclete: de la piese de schimb, roti, cadre si pinioane, pana la sonerii, cosuri si portbagaje sau sisteme de antifurt. Nu lipsesc, bineinteles, nici echipamentele de protectie, cum ar fi castile, manusile, pantofii pentru ciclism sau imbracamintea adecvata.

Service-uri de biciclete

Bike XCS ofera clientilor sai o gama completa de servicii. Beneficiezi de cele mai bine dotate si mai ieftine service-uri de biciclete. Atelierele de reparatii sunt dotate cu echipament complet de scule profesionale pentru orice tip de problema.

Calitatea serviciilor este garantata de echipa Bike XCS, formata doar din mecanici profesionisti, instruiti pentru repararea bicicletelor.

Locuiesti sau lucrezi in zonele Lacul Tei si Baba Novac ? Te asteptam in magazinele de biciclete BIKE XCS ! Vino sa vezi ce biciclete si accesorii de biciclete avem pe stoc! De Luni pana Vineri avem deschis intre orele 10-20 si Sambata intre orele 10-14.

 

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.