Decoratiuni interioare si exterioare din piatra naturala

Piatra naturala poate fi folosita in numeroase feluri, de la proiecte modeste de decoratiuni pana la construirea unor cladiri intregi. Insa, cele mai raspandite utilizari ale pietrei naturale includ: decorarea semineelor, placarea podelelor, atat la interior cat si la exterior, sau realizarea mozaicurilor. De multe ori piatra naturala este aleasa doar pentru frumusetea sa.

Cum poate fi folosita piatra naturala la decoratiuni interioare si exterioare

  • Piatra naturala pentru decorarea peretilor. Piatra naturala este ideala pentru placarea si decorarea peretilor. La interior, peretii din piatra naturala pot servi la delimitarea spatiilor sau la accentuarea unor zone de interes. Iar la exterior, placarea fatadelor cu piatra naturala ofera un plus de naturalete si rafinament.
  • Pardoselile din piatra naturala. Pardoselile din piatra naturala au fost intotdeauna folosite pentru amenajarea interioarelor si exterioarelor locuintelor. In zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile, bucatariile, zonele de living sau terasele, este recomandata alegerea unei pietre dure si neporoase.
  • Piatra naturala se potriveste perfect spatiilor exteriore ale unei locuinte, cum ar fi gradinile, aleile sau drumurile de acces. De asemenea, coloanele, bancile, sau elementele decorative, cum ar fi statuetele si fantanile, pot fi realizate din piatra naturala.
  • Mozaicul din piatra naturala. Datorita varietatii de culori si texturi, piatra naturala ofera o multime de optiuni interesante pentru realizarea mozaicurilor, atat la interior, cat si la exterior. Modelul de mozaic poate fi adaptat cu usurinta oricarui spatiu, prin alegerea tipului de piatra potrivit si prin ajustarea marimii sau a pattern-ului.

La Depozit Vinca gasesti piatra naturala de calitate, perfecta pentru decoratiuni interioare si exterioare, intr-o gama variata de culori si texturi. Depozit Vinca  este unul din principalii importatori si prelucratori de marmura, granit si travertin pe piața din Romania.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.