Top 5 al celor mai piratate seriale de televiziune

In ciuda nivelului tot mai mare de securitate si control asupra pirateriei din domeniul media, acest fenomen, al descarcarii serialelor piratate, a crescut semnificativ in ultimii ani. In topul produselor media piratate se afla serialele de televiziune, episoadele acestora fiind downloadate de un numar foarte mare de utilizatori de internet.

Iata care este topul 5 al celor mai piratate seriale de televiziune

game-of-thrones2

1. Game Of Thrones. Cea mai populara si totodata si cea mai descarcata serie de pe internet este „Game Of Thrones”, detinant recordul la capitolul seriale piratate. Episoadele acestui show de televiziune HBO au fost downloadate de peste 48 de milioane de ori, doar in 2014. Astfel, „Game Of Thrones” detine titlul de rege pe tronul pirateriei.

walking-dead-zombie

2. The Walking Dead. Unul dintre serialele cu cel mai mare rating pe TV, „The Walking Dead” ar fi si mai popular daca milioanele de descarcari de pe diverse site-uri s-ar traduce in audienta live. Datorita succesului sau pe micile ecrane, „The Walking Dead” a fost, in 2014, unul dintre cele mai piratate seriale la nivel global.

big bang

3. The Big Bang Theory. Obisnuim sa credem ca oamenii care descarca seriale piratate se afla in cautarea unor produse care nu sunt disponibile pe alte cai. Dar „The Big Bang Theory” este un serial foarte difuzat pe multe posturi accesibile prin cablu, si cu toate aceste detine locul 3 in topul celor mai piratate seriale de televiziune.

how-i-met-your-mother

4. How I Met Your Mother. Acest sitcom de lunga durata, de la CBS, s-a incheiat la sfarsitul acestui an, cu un episod final de destul de controversat, iar 3,5 milioane de fani si-au luat „la revedere” de la show-ul lor preferat, într-un mod ilegal. „How I Met Your Mother” ocupa cea de-a patra pozitie in topul celor mai piratate seriale.

gotham

5. Gotham. Daca protagonistul acestui indragit serial de televiziune ar fi pus sa descopere fiecare persoana care-i downloadeaza ilegal episoadele, putini dintre acestia ar mai fi in viata la aflarea rezultatului. Numarul descarcarilor de pe internet al seriilor „Gotham” a fost estimat in jurul cifrei de 3,2 milioane, ocupand o pozitie importanta in acest clasament.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.