La ce evenimente poti participa in Bucuresti in luna mai?

Luna mai este plina de evenimente interesante. Anyplace.ro iti prezinta o lista a concertelor si evenimentelor la care poti participa alaturi de prietenii tai. Nu lipsesc activitatile inedite de petrecere a timpului liber si distractia.

Intra pe Anyplace.ro si afla ce evenimente vor avea loc in Bucuresti in luna mai !

Cateva din concertele si evenimentele din Bucuresti ce vor avea loc in luna Mai:

  • Skeletonwitch revin in Romania la Cluj Napoca si Bucuresti, in cadrul turneului “Hell’s Has Arrived Over Europe” turneu care va ajunge si in Romania  in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv. Trupa Skeletonwitch este activa pe scena metal de peste 10 ani, lansand 5 albume de studio si avand la activ 7 turnee europene.
  • Golan on Strings. Proiectul Golan  este compus din Alex, Mihai si Ernesto, trei baieti cu multe talente si abilitati, dintre care la cele muzicale exceleaza – percutie, clape, trompeta, flaut, voce si platane la pachet. Combinatia sarmanta de instrumente live, electro-mixaje fresh si versuri sexoase, interpretate intr-o tonalitate misterioasa, explica furtuna de aplauze si declaratii de dragoste cu care sunt primiti la fiecare live act.
  • The Fresh – Waldeck – Rio Grande Romania Tour. Waldeck va sosi la Bucuresti pe 8 mai, in cadrul turneului de promovare ”Rio Grande”, sustinut de The Fresh. Alaturi de trupa Waldeck, pe 8 mai, la The Ark, vor fi prezenti si proiectul local Nopame Live, un amalgam nu-disco si afro-funk, precum si Dj Cristian Gherghely.
  • Battle On Arena. Prima editie Battle On Arena va avea loc pe 9 mai 2015, in Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din Romania care se va desfasura pe langa concursul pentru MC, din cadrul aceluiasi eveniment. Battle On Arena se adreseaza celor pasionati de MC, producatorilor, DJ-ilor. Zonele vizate, in plus fata de ce cele anuntate deja, sunt: breakdance sau street dance, grafitti.
  • Progressive Soldiers. Pe 15 mai, veti putea lua parte la un eveniment care da frau liber trupelor si in care totul va fi o surpriza.  Soldatii nostri provin din arii diferite ale progressive-ului pentru deliciul fanilor: Red Magnetic, Axial Lead si Subliminal Damage (+Tribut Tool). Veti putea asculta atat piese de prog rock, cat si de progressive metal prin intermediul setlist-ului elaborat pe care trupele il pregatesc, in care veti regasi atat piese proprii, cat si coveruri celebre.
  • Soundcheck 021 Fest. Pe 30 mai, la Arenele Romane, Bucuresti, concerteaza trupele Subcarpati, AFO, ARGATU, Fantome.

 

Anyplace.ro – ghidul tau online pentru petrecerea timpului liber! Intra pe Anyplace.ro si afla mai multe detalii despre evenimentele ce vor avea loc in Bucuresti in urmatoarea perioada!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.