Pompe de stropit

Pompele de stropit pot fi utilizate pentru udarea gradinilor cu flori, gradinilor de legume, livezilor si serelor.
Pompele de stropit pot fi folosite si pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi. De asemenea aparatul se poate folosi si la operatiuni de deratizare in spatii publice, hoteluri, pentru dezinsectie si pentru dezinfectare, in vederea prevenirii raspindirii epidemiilor.

Cateodata, plantele din gradina, sau pomii fructiferi, trebuie stropiti pentru a fi scapati de diversii daunatori. Aceasta pompa de stropit vine in ajutorul celor care au gospodarii mari si le sta la dispozitie pentru a scapa de absolut toti daunatorii din gradina sau din livada. Cu o capacitate de 12 litri si construita dintr-un material plastic, foarte usor de transportat, pompa este mobila si poate fi carata cu usurinta peste tot pe unde este nevoie de ea. Este dotata cu o tija de inox de peste 1 metru, asadar, toti cei care o folosesc vor fi in siguranta.

Aceasta pompa de stropit pentru insecte este foarte utila pentru toti cei care vor sa isi pastreze gradina sau livada in siguranta. Poate fi folosita cu usurinta pentru stropirea pomilor si a plantelor si are o capacitate maxima de 12 litri, actionand ca o adevarata masina de stropit cu insecticid. Efortul pe care il vei depune pentru a o folosi este minim, deoarece este construita dintr-un material plastic, usor de transportat si dispune de o tija de inox care are peste un metru. In acest fel poti stropi de la distanta si poti fi in siguranta, fara sa iei contact cu insecticidul.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.