(P) Biciclete Cannondale 2015

Compania Cannondale este recunoscuta, la nivel mondial, ca lider in industria ciclismului. Tehnologia inovatoare si designul ergonomic recomanda bicicletele Cannondale atat pentru pasionatii de off-road, dornici de aventura, cat si pentru cei ce doresc o experienta placuta si relaxanta. Gama de modele de biciclete Cannondale cuprinde: biciclete de oras, fitness, cursiere, de sosea sau ciclocross, si biciclete de munte, trail hardtails, XC sau overmountain.

Cannondale este o companie americana de biciclete, care a fost infiintata in 1971, cu scopul de a produce echipamente de campare si trailere. Cannondale s-a remarcat in industria ciclismului, prin cadrele de aluminiu, produse pentru prima data in 1983. In timp ce biciclete de aluminiu CAAD raman cele mai cunoscute, Cannondale foloseste, de asemeni, si fibra de carbon.

Succesul pe piata al bicicletelor Cannondale si nivelul inalt al tehnologiei sunt asigurate atat prin inovatia noilor modele, cat si prin imbunatatirea produselor deja existente. Poti gasi cele mai cunoscute modele de bicilete Cannondale pe bikexcs.ro.

Despre Bike XCS

BikeXCS – Biciclete pe alese!

Atat prin intermediul magazinului online bikexcs.ro, cat si in cele doua showroom-uri din Bucuresti, poti gasi biciclete de vanzare la cel mai bun pret. Bike XCS comercializeaza  o gama larga de produse pentru ciclism, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Si nu doar atat, la Bike XCS poti achizitiona accesoriile si echipamentele necesare oricarui ciclist adevarat, cum ar fi: casti, manusi, ochelari si imbracaminte pentru ciclism, sau piese de schimb. In plus, in cadrul fiecarui magazin de biciclete oferim service si reparatii.

De asemeni, blogul Bike XCS te va ajuta sa iti alegi bicicleta potrivita si iti va oferi multe informatii cu privire la regulamentele concursurilor si campaniilor de reduceri, pentru ca la Bike XCS clientii fideli sunt intotdeauna recompensati.

Adrese magazine fizice BIKE XCS Bucuresti

Magazin Bike XCS 1

Str. Baba Novac 11a, Bucuresti

Program: L-V: 10-19, S: 10-14
Service: L-V: 10-19, S: 10-14

Magazin Bike XCS 2

Bd. Lacul Tei 126-128, Bucuresti

Program: L-V: 10-19, S: 10-14
Service: L-V: 10-19, S: 10-14

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.