(P) Portret la comandă după fotografie – un cadou potrivit de 8 Martie

Un portret la comanda poate fi un cadou încântător pentru doamna sau domnișoara inimii tale. Asezonat cu un fir de mărțișor- cu siguranță va fi impresionată.

Atelierul de pictură Ramian realizează portrete la comandă, ce pot reprezenta cadouri originale, cu o importantă valoare sentimentală, transformând fotografiile tale preferate în splendide opere de artă.

Portrete la comandă desenate în creion

Portretele desenate în creion sunt un mod elegant și sensibil de a te bucura de o reproducere artistică a fotografiei unei persoane speciale din viața ta. Fie că ești interesat de realizarea unui portret de familie sau a unui portret al persoanei dragi, Ramian transformă fotografiile în frumoase portrete în creion, pe care să le poți păstra mulți ani de acum încolo.

 

 

Portrete în creion ale celebrităților

Mulți dintre noi avem celebritățile noastre preferate, care ne inspiră sau ne oferă un model în viață. Portretele în creion ale celebrităților preferate reprezintă un mod unic și artistic de a le avea aproape în spațiul nostru personal. Fie că este vorba de cântăreața preferată, starul preferat de cinema, eroul nostru din diverse competiții sportive, celebritățile ne pot inspira în multe feluri, iar portretele în creion sunt un mod excelent de a te bucura de ele.

 

Dacă vrei să oferi un cadou deosebit și să imortalizezi imaginea unei persoane dragi sau a celebrității preferate, prin realizarea la comandă a unui portret în creion, atelierul de pictură Ramian îți stă la dispoziție.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.