(P) Lentilele de contact colorate Freshlook

Lentile de contact colorate permit schimbarea culorii ochilor si creaza o privire stralucitoare si atractiva. Lentile de contact colorate sunt o optiune pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul, sa isi creezi un look special de Halloween sau pentru petreceri, dar si pentru cei cu probleme de vedere, care vor sa imbine utilul cu placutul.

Lentilele de contact colorate FreshLook ofera o schimbare de look interesanta, datorita culorilor impresionante. Sunt disponibile in culori naturale care dau chiar si celor mai sterse nuante un nou look ademenitor, iar vederea ta ramane perfecta.

Poti beneficia de urmatoarele modele de lentile colorate FreshLook:

  • Freshlook Colorblends 2PK fara dioptrie – lentile colorate moi cu aspect natural, realizate prin combinatia a 3 culori, cu efect de schimbare subtila a culorii ochiului.
  • Freshlook Colorblends 2 PK – cu dioptrii intre +6.00 si -8.00.
  • Freshlook Colors 2PK fara dioptrie – lentile cosmetice, adecvate pentru 30 de purtari zilnice sau ocazionale, cu inlocuire la 3 luni, ce schimba chiar si culoarea cea mai inchisa a ochilor, fiind imprimate cu un strat intermitent pentru accentuarea nuantei alese, dar si pentru un aspect cat mai natural al ochilor.
  • Freshlook Colors 2 PK cu dioptrie – intre +6.00 si -8.00.

Le poti achizitiona din magazinul online Conga.ro, care iti propune o gama variata de lentile de contact si solutii de intretinere de la branduri de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Pe Conga.ro vei gasi intodeauna produse originale, de calitate, la preturi avantajoase.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.