(P) Cursuri de limba engleza in Craiova

engleza craiova

Limba engleza este cea mai utilizata limba internationala, iar unul din cinci oameni, la nivel global, este capabil sa o vorbeasca sau sa o inteleaga. Limba engleza este folosita intr-o arie foarte larga de domenii, cuprinzand limbajul stiintific, limbajul tehnologic, folosit pe Internet si in industria IT, in diplomatie sau turism. In Romania, cunoasterea limbii engleze poate prezenta un avantaj la angajare sau poate fi chiar un criteriu obligatoriu si este vitala pentru mediul de afaceri.

Unde se organizeaza cursuri de limba engleza in Craiova?

Scoala Engleza Craiova este cea mai veche scoala privata de limbi straine din Craiova si organizeaza, in toata regiunea Olteniei, atat cursuri de limba engleza, cat si cursuri de germana, franceza, italiana sau spaniola, la standarde europene. Scoala Engleza Craiova este parte integrala a companiei International English School Romania.

Beneficiile cursurilor de limba engleza organizate de Scoala Engleza Craiova

  • Experienta si reputatie nationala. International English School Romania functioneaza in Bucuresti din 1998 si in Craiova din 2005. Este avizata de Ministerul Educatiei si este partener al British Council pentru certificarile internationale APTIS in limba engleza din 2014.
  • Experienta si rezultatele deosebite obtinute de catre cursanti au determinat companii de reputatie internationala ca Mercedez Benz Romania, BCR Erste Bank, Ford etc sa aleaga cursuri de limba engleza si germana organizate de catre echipa Internationa English School.
  • O echipa profesionista. Echipa English School este formata din profesori tineri, dinamici si la curent cu cele mai noi metode de predare, dobandite in urma participarii la seminariile organizate de British Council. Membri personalului English School sunt absolventi ai unei universitati de statsi au cel putin un master in specialitatea in care predau, au participat la cursuri in strainatate si au atestate Cambridge.
  • Suport de curs si manuale. English School investeste in manuale de calitate, de ultima generatie (Oxford, Cambridge, Macmillan, Longman), personalizate si insotite de CDuri si DVDuri educationale, precum si in instruirea echipei de profesori pentru a se alinia la cele mai inalte standarde de exigenta si profesionalism.

Cursuri de limba engleza pentru adulti si copii in Craiova

In cadrul Scolii Engleze Craiova, exista doua departamente pentru cursurile de limba engleza : cursuri de limba engleza pentru adulti si cursuri de limba engleza pentru copii. Organizarea cursurilor se poate face la cerere, individual sau pe grupe, si poate avea specific general, de afaceri, de specialitate sau pregatirea pentru examene internationale.

Inscrie-te si tu la cursurile de limba engleza organizate de Scoala Engleza Craiova, acesand site-ul http://englezacraiova.ro/ !

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.