Cruci din marmura

Crucile din marmura sunt rezistente in timp si isi pastreaza textura in perfecta stare odata cu trecerea anilor. Marmura da un aspect elegant si sobru monumentului funerar.

Iata cateva exemple de cruci din marmura:

 

Cruce Marmura Valuri Dubla

 

Cruce marmura Troita

 

Cruce Marmura M 17

 

Cruce Marmura M 23

 

Cruce Marmura M 21

Sfaturi pentru achizitionarea unei cruci din marmura

  1. Stabileste dimensiunea, forma, finisajul sau culoarea tinand cont si de postament, care poate fi tot din marmura sau din granit. Marmura poate fi de mai multe culor, dar cel mai des veti gasi cruci de marmura alba sau gri.
  2. De obicei, este o idee buna sa apelezi la un furnizor care iti poate oferi o gama variata de servicii necesare finalizarii monumentului: disponibilitatea materialelor, specificul artistic al lucrarii, dar si pretul la care toate acestea pot fi executate. Poti realiza o cruce din marmura personalizata sau poti alege direct din modelele pe care furnizorul le are in stoc.
  3. Chiar daca exista multi oameni capabili sa realizeze o lucrare artistica foarte simpla, sunt putini aceia care pot realiza lucrari la nivelul calitativ necesar. Cauta un producator care sa-ti prezinte mai intai o reprezentare, sub forma unui desen sau schita a modelului ce urmeaza sa fie realizat.
  4. Fiecare persoana ocupa un loc unic in cadrul existentei noastre si indiferent unde traim sau cum traim, lasam o amprenta asupra acestei lumi. Monumentele funerare sunt facute sa reflecte acest fapt. De aceea, trebuie sa acorzi atentie sporita alegerii modelului, formei si culorii.
  5. Nu in ultimul rand, asigura-te ca furnizorul iti va oferi o garantie in scris ca va inlocui sau remodela piesa respectiva din monument, daca vor interveni deteriorari ale materialului.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.