Lentile progresive de ultima generatie

lentile progresiveIn ultimii ani, progresele in tehnologie si inovatie din lumea opticii au imbunatatit foarte mult performanta, confortul si durabilitatea lentilelor de ochelari si, in special, a lentilelor progresive.

Majoritatea celor care trebuie sa poarte ochelari de vedere petrec mai mult timp alegand rama, decat lentilele optice.

Pentru ca alegerea lentilelor de ochelari sa fie optima, medicul oftalmolog trebuie sa cunoasca nevoile purtatorului, inclusiv activitatile sale principalele. Exista lentile progresive care se concentreaza pe vederea la distanta si altele care beneficiaza de viziune intermediara sau vedere de aproape. Lentila ideala nu va fi la fel daca purtatorul petrece mai mult timp in aer liber sau intr-un birou, in fata calculatorului, de exemplu. Fiecare purtator este unic, asa ca si lentilele de vedere trebuie sa fie personalizate.

Alegerea lentilelor progresive depinde de :

stilul de viata si de munca : frecventa utilizarii vederii de aproape, comparativ cu vederea la distanta, frecventa tranzitiei de la vederea de aproape la cea de distanta si intermediar, numarul de ore petrecut in fata calculatorului…etc.

confortul vizual pe care il creeaza: lentilele progresive de ultima generatie inlatura distorsiunile sau asa-numita „senzatie de valuri”.

eficienta lor : vedere clara la toate distantele, tranzitie lina intre zona pentru vedere la distanta si zona pentru aproape, focalizare fara efort.

precizia lor: acuratetea de calcul, design, proces de productie, tehnologii de proiectare.

Ultimele inovatii

Lentilele progresive de ultima generatie au o progresie lina, acuratete ridicata si sunt mai rezistente. Acestea ofera un camp vizual mai larg pentru vederea intermediara si de aproape, precum si un timp foarte scurt de adaptare.

Un exemplu de lentila progresiva de ultima generatie : Hoyalux iD MyStyle V+. Este prima lentila progresiva din lume care tine cont de prescriptia diferita intre cei doi ochi, echilibrand performanta designului intre cele doua lentile.

Hoya a creat o gama personalizata de lentile progresive, Hoyalux iD, bazata pe tehnologii de ultima generatie: iD FreeForm Design (adaptare rapida, camp vizual larg lipsit de distorsiuni, interactiune rapida intre zona pentru vederea la aproape si distanta), Balanced View Control (eliminarea senzatiei de valuri, vedere stabila si relaxata), Armonizare Binoculara (armonizarea vederii, cand exista o prescriptie diferita intre cei doi ochi).

Gama Hoyalux iD ce poate satisface orice nevoi si cerinte personale, fiind adaptate stilului de viata si preferintelor personale.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.