Idei pentru petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor este o sarbatoare de import echivalenta cu fedelesul care se sarbatoreste, in mediul rural romanesc, in casa miresei. In mediul urban, petrecerea burlacilor sau fedelesul a capatat caracter pur occidental, activitatile sportive sau cluburile de noapte fiind principalele atractii pentru aceasta „sarbatoare”. Pentru o astfel de petrecere este de ajuns sa apelati la o agentie de organizari de evenimente… veti avea parte de tot ceea ce doriti pentru o petrecere a burlacilor reusita!

Petrecerea burlacilor: bucuria ultimei „nopti de libertate”

Dat fiind faptul ca reprezinta ultima „noapte de libertate”, petrecerea burlacilor trebuie sa fie inspirata si originala. Povara organizarii acestei petreceri cade pe umerii cavalerului de onoare care trebuie sa afle ce fel de petrecere prefera viitorul mire, care sunt activitatile pe care ar vrea sa le faca inainte de a spune adio libertatii. Daca aveti de-a face cu un viitor mire petrecaret sau pasionat de sporturile de orice fel, cluburile de noapte si activitatile sportive sunt idei ce merita incercate!

Cluburile de noapte sunt din ce in ce mai solicitate pentru petrecerea burlacilor. Striptease inclus, cocktailuri alcoolice, dans, distractie maxima… asa ar arata o petrecere a burlacilor intr-un club de noapte. Daca vreti sa surprindeti prin ceva mai putin obisnuit, excludeti ideea unei petreceri intr-un club de noapte… cele mai multe petreceri ale burlacilor se organizeaza astfel, iar interesul se pierde pe parcurs! Indiferent de petrecerea pe care vreti sa o organizati, atmosfera este cea mai importanta. De aceea, cavalerul de onoare trebuie sa se asigure ca invitatii sunt prieteni apropiati ai mirelui, si nu straini care ar putea strica petrecerea!

Activitatile sportive sunt idei mai noi pentru o petrecere a burlacilor. Insa, pentru o astfel de distractie costurile pot fi mult mai mari, in functie de tipul de sport pe care stiti ca il adora viitorul mire: golf, paintball, carting, curse cu elicopterul, tenis de masa, biliard si de ce nu… fotbal sau poker. Daca atmosfera va fi placuta, viitorul mire va aprecia cu siguranta eforturile facute de prieteni!

Agentiile de organizari de evenimente: o solutie ideala pentru o petrecere a burlacilor pe ultima suta de metri!

Daca nu aveti timpul necesar pentru a organiza o petrecere a burlacilor, apelati la o agentie de organizari de evenimente! Veti putea alege usor si rapid una din ideile propuse de aceasta! Nu trebuie sa va ganditi ca daca ati facut aceasta alegere, veti fi supus unei petreceri de nunta de care, oricum, viitorul mire va avea parte a doua zi! Agentiile de organizari de evenimente stiu exact care este solutia de care aveti nevoie (parcuri de distractii, activitati sportive, invitati surpriza, dame de companie, striptease feminin, etc.)! Oferiti agentiei de organizari de evenimente toate informatiile legate de petrecerea pe care o doriti pentru a nu avea surprize neplacute.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.