Cursurile de dans, un alt mod de a te exprima

Dansul a reprezentat intotdeauna un mod de exprimare si comunicare. Fiecare persoana care face cursuri de dans invata sa-si exteriorizeze sentimentele intr-un mod placut si original. Daca in trecut, scoala de dans era o optiune doar pentru cativa dintre noi, in prezent aceasta se bucura de foarte multi adepti dornici sa participe la cursuri de dans. Datorita numarului mare si variat de simpatizanti o scoala de dans va asteapta cu oferte ingenioase de cursuri de dans pentru copii si adulti care va vor ajuta sa priviti altfel viata.

Cursuri de dans pentru copii, un plus in dezvoltarea psihica si fizica a micutilor

Aveti copii energici care topaie toata ziua prin casa ascultand muzica ? Nu ezitati sa apelati la serviciile unei scoli de dans profesioniste care va pune la dispozitie cursuri de dans pentru copii. Acestea il vor ajuta sa-si consume energia intr-un mod eficient si distractiv.

Cursurile de dans pentu copii sunt adaptate in functie de aptitudinile copilului dumneavoastra, astfel incat sa-i incante si sa-si doreasca sa revina cu placere. Pe langa activitate fizica, cursurile de dans pentru copii ii invata sa se exprime, sa se miste elegant si sa scape de orice complex ar avea. Faptul ca este nevoit sa interactioneze cu alti copii il ajuta sa se dezvolte armonios, sa fie sociabil si sa capete incredere in propriile forte. In plus, participarea la concursuri si competitii ii face sa nu dea inapoi in fata provocarilor si sa-si doreasca intoatdeauna sa ajunga cat mai sus.
Cursuri de dans pentru adulti, imbinarea placutului cu utilul

Fie ca sunteti atrasi de dans, fie ca vreti sa faceti miscare, cursurile de dans pentu adulti reprezinta cea mai buna solutie. Chiar daca ati mai cochetat cu dansul, sau nu, fiecare isi gaseste locul potrivit intr-o scoala de dans care se respecta, optand pentru cursuri incepator sau avansat.

Cursurile de dans pentru adulti incepatori cuprind dansuri latino (Cha-cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Bachata) si dansuri de societate (Vals lent (englezesc), Vals vienez, Tango). Avansatii se vor delecta cu dansurile latino de la incepatori plus Paso Doble, iar la dansurile de societate sa adauga Quickstep si Slow Fox.

In general, la cursurile de dans pentru adulti sunt predate doua tipuri de dans la fiecare sedinta, iar pasii deja invatati sunt repetati la un anumit interval de timp.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.