(P) Surprinde fiecare detaliu cu lentilele progresive Hoyalux iD !

Hoya Corporation este lider mondial de piață în furnizarea de produse și servicii inovatoare, bazate pe tehnologii avansate de optică. Cu sediul în Tokyo, Japonia, Hoya are 4 domenii principale de activitate:

  • Vision Care – producția și comercializarea ochelarilor de vedere, lentilelor de contact, și producția de lentile intraoculare pentru tratarea cataractei.
  • Information Tehnology – furnizează panouri pentru televizioarele LCD, hard disk-uri, lentile pentru playere BluRay, etc.
  • Medical – furnizează lentile speciale pentru echipamente medicale.
  • Imagistica – produce camere foto SLR, obiective interschimbabile, lentile micro și module de lentile.

Pasiunea pentru „sticlă” combinată cu cercetările continue a condus la descoperirea multor tehnologii și produse inovatoare care au revoluționat domeniul opticii.

Ce sunt lentilele progresive?

Cum ar fi să poți vedea foarte clar cu aceeași pereche de ochelari, atât obiectele aflate la distanță foarte mare sau la distanță intermediară, cât și pe cele foarte aproape de tine?

Acest lucru este posibil cu ajutorul lentilelor progresive. Cu un canal de progresie scurt, mediu și lung, lentilele progresive oferă un confort sporit și au un design progresiv ce permite o vizibilitate excelentă la toate distanțele.

De ce să alegi lentilele progresive Hoya?

  • Hoya a revoluționat tehnologia lentilelor progresive, oferind purtătorilor de ochelari lentile cu o corecție a vederii mult mai precisă.
  • A dezvoltat o linie de lentile progresive personalizate, cu ajutorul tehnologiei Hoyalux iD. Această nouă tehnică analizează și simulează felul in care funcționează și văd ochii tăi.
  • Procesul de design patentat, Integrated Double Surface (IDS), modelează noile lentile exclusiv pentru tine, fiind prima tehnologie care configurează designul lentilei pe ambele fețe, ceea ce duce la tranziții mai confortabile între apropiere și distanță.
  • Datorită Balanced View Control poți vedea totul, fără denaturarea deranjantă, atât de comună lentilelor convenționale.
  • Eliminarea virtuală a neclaritatii și a senzatiei de nesiguranta în câmpul vederii periferice.

Lentilele progresive Hoyalux iD nu doar îți asigură o vizibilitate mai bună decât lentilele bifocale ci, îți și permit să vezi lumea „prin alți ochi”! Surprinde fiecare detaliu! Claritate perfectă într-o fracțiune de secundă, în orice moment. Oricând și oriunde.

Mai multe detalii despre lentilele progresive Hoyalux iD, puteți găsi pe pagină oficială a producătorului: http://www.hoyaid.com/ro/experimenteaza-libertatea-vizuala

Opticile medicale interesate de comercializarea lentilelor progresive Hoyalux iD, pot contacta reprezentanța Hoya România, prin intermediul acestui formular: http://www.hoyaluxid.com/ro/Contact/contact_form

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.