(P) Gheata carbonica – secretul unei nunti reusite

Te-ai intrebat vreodata cum se produce efectul de fum din timpul dansului mirilor? Gheata carbonica folosita corespunzator da efectul cunoscut sub numele de „Dans printre nori”. Ringul de dans va fi inundat de un strat de ceata densa, care se va ridica pana la nivelul genunchilor, dand senzatia ca dansezi printre nori.

Gheata carbonica are foarte multe intrebuintari si beneficii. Gheata carbonica este CO2 (dioxid de carbon) in stare solida. Dioxidul de carbon se gaseste peste tot in atmosfera, este folosit de plante pentru fotosinteza si este adaugat in toate sucurile carbogazoase, pe care le consumam zilnic. Deci, putem spune fara probleme, ca CO2 este parte activa a vietii noastre.

O particularitate foarte interesanta a ghetii carbonice este ca trece din stare solida, direct in stare gazoasa, proces numit si sublimare. Astfel, se obtine efectul de fum sau ceata, pe care cu totii l-am admirat la evenimente.

Avantaje si intrebuintari.

  • Gheata carbonica are o temperatura multa mai scazuta decat gheata normala: -78.5°C. Astfel, produsele vor fi mentinute reci si proaspete mai mult timp. Aceasta proprietate este perfecta atunci cand se transporta alimente pe distante mari.
  • Atunci cand trece din stare solida in stare gazoasa, ea nu lasa nicio urma, fiind solutia perfecta pentru sablare, curatare si decontaminare.
  • Poate fi folosita la preparare inghetatei.
  • Folosind gheata carbonica la nunti, creezi o atmosfera de vis.
  • Folosita in combinatie cu masina de fum greu, gheata carbonica produce o ceata uscata, asemanatoare cu norii, perfecta pentru un eveniment special din viata ta, ca nunta, botezul, etc.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.