5 beneficii aduse de SEO

SEO SEO a devenit o strategie de marketing online foarte populara, datorita eficientei sale . Beneficiile SEO sunt vaste dar iata aici un top 5 al acestora.

Peisajul digital s-a schimbat dramatic in ultimii ani, dar SEO ramâne o strategie eficienta si importanta de marketing . Desi exista multe beneficii ale unei strategii bune de SEO, am subliniat un top 5 pentru a va ajuta sa intelegeti ( sau sa va reamintesc ! ) de ce SEO este minunat .

1. Cresterea Traficului – pozitiile de top in paginile de rezultate Google va va aduce cresteri semnificative de trafic pentru site-ul dumneavoastra . SEO, de asemenea, se concentreaza pe crearea de meta tag-uri informative si de plasarea de cuvinte cheie relevante in titlurile si descrierile meta, care apar in paginile cu rezultate . Având meta tag-uri optimizate veti creste  rata de clic (CTR), inregistrand astfel cresteri ale traficului web.

2. ROI = Return on investmenet. SEO ofera rezultate care pot fi urmarite si cuantificate, indiferent daca activati in comert electronic sau nu. Firmele de SEO sunt capabile sa urmareasca aproape fiecare aspect al strategiei lor, cum ar fi cresterea pozitiilor in google, trafic si conversii. Pentru site-urile de comert electronic, firmele de SEO sau specialistii SEO independenti pot vedea canalele prin care utilizatorii au ajus pe site-ul tau, care a fost drumul parcurs pana la finalizarea comenzii, ce cuvinte cheie au folosit clientii inainte de cumparare. Pentru site-urile non- commerce, se pot atribui conversiei  completarea formularului de contact sau abonarea la newsletter.

3. Raportul eficient pret-rezultate este unul dintre punctele forte ale optimizarii SEO. Strategiile SEO va aduc vizitatori calificati si relevanti; este cea mai bine targetata strategie de marketing online. Alte canale, desi iti aduc vizite, nu pot fi gestionate astfel incat sa atraga doar vizitatori relevanti, cu adevarat interesati de domeniul, serviciile sau produsele dvs.

4. Imbunatatirea interactiunii vizitatorilor pe site – Intr-un efort de a face site-ul dvs. mai usor de navigat pentru motoarele de cautare, SEO va ajuta in acelasi timp sa oferiti vizitatorilor si potentialilor clienti un site mai navigabil, mai rapid. SEO poate implica rearanjarea arhitecturii site-ului , modificarea codului sursa pentru a face paginile site-ului sa se incarce mai rapid, eliminarea paginilor de eroare.

5. Brand awareness – Urcarea in clasamentul Google pe anumite cuvinte cheie populare duce la vizite semnificative , site-ul dvs. bucurandu-se de o expunere ridicata Utilizatorii vor incepe sa asocieze brand-ul cu acele cuvinte cheie. Veti inspira incredere, deoarece companiile de pe prima pagina sunt in general percepute ca fiind mai de incredere.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.