5 sfaturi pentru construirea increderii in sine

  • Ofera ce ai mai bun!

Atunci cand faci tot ce poti, cu ce este mai bun din ceea ce ai, nu ai cum sa te simti altfel decat bine cu tine insuti. Cand incerci sa scoti la iveala tot ce ai mai bun si sa te straduiesti sa faci totul cat mai bine, vei primi aprecierea celorlalti si totodata vei fi multumit de tine insuti. Evolutia pe plan personal si profesional iti vor aduce satisfactii si iti vor mari increderea in tine.

  • Persevereaza!

Trebuie sa stii sa perseverezi pentru a ajunge la echilibru. (Confucius)

Victoria apartine celui ce persevereaza. (Napoleon Bonaparte)

Perseverenta consta în a ne impune in mod voluntar în vederea acceptarii de bunavoie de catre alte persoane a viziunii noastre. (Gandhi)

Toata lumea are esecuri si obstacole in calea sa. Nu le lasa sa-ti submineze increderea in tine. Trateaza-le ca oportunitati de consolidare si apoi persevereaza. Perseverenta implica vointa de a pune in practica, in mod constant, tot ceea ce ti-ai propus, pentru a deveni mai bun.

  • Realizeaza ceva!

Stabileste-ti obiective de dezvoltare personala si profesionala si apoi motiveaza-te si lupta pentru a le realiza! Incredere in sine creste atunci cand stii ca poti face tot ceea ce ti-ai pus in minte. Asta te face sa te simti de neoprit.

  • Confrunta-ti temerile!

Infrunta temerile!  Iti este teama de schimbare, de esec, de singuratate ? Cu atat iti infrunti mai mult temerile, cu atat vei reusi sa faci fata cu bine situatiei, si, prin urmare, vei avea mai multa incredere in tine. Noteaza-ti pe o foaie de hartie toate temerile pe care le ai si cel putin o metoda de a le infrunta si a le depasi.  Orice pas, oricat de mic te va ajuta sa iti infrunti temerile si sa evoluezi.

  • Fii constient de unicitatea ta!

Fiecare din noi e unic si de neinlocuit. Ai grija de tine cu adevarat in fiecare zi. Daca fiecare dintre noi ne-am concentra pe ceea ce putem impartasi si cu ce putem contribui in lume, nu ar exista niciun fel de comparatii, invidii sau regrete.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.